Services

Vi tilbyder ydelser for virksomheder der hjælper dem med at indfri deres mål ved at bruge vores mange årige konsulenterfaring, industri indsigt og teknologi kendskab. Vi hjælper virksomheder med at indføre datadrevet styring fra produktionshallen til kundeservice. Vi idriftsætter nye løsninger som er fuld funktionsdygtig og klar til at indgå i strømlinede processer.

Data Analyse

Python:
Vi løser alle typer af dataanalyse opgaver ved brug af Python til eksempelvis migration af R/Matlab kode, analyse af struktureret og ustruktureret data, udvikling af matematiske modeller (liniær/uliniær modeller, neuralt netværk) samt deployment til produktionsmiljø.
Excel:
Vi hjælper vores kunder med at tage Excel til næste niveau med skræddersyet excel løsninger der opfylder deres behov. Vi arbejder med macroer, VBA og komplekse formler til at lave analyse, prototype applikationer og dashboard til ledelsen.

Udvikling

Node.js:
Backend udviklingen foregår primært i node.js som gør brug af Google’s accelererede V8 Javascript motor. Vi udvikler alle typer af applikationer til at håndtere virksomhedens daglige arbejde indenfor projektstyring, lagerstyring, finans, produkthåndtering og HR.
React.js / React Native:
Frontend arbejdet klarer vi med Facebook’s Reactjs miljø til udvikling af webapplikationer og native mobil applikationer til digitalisering af arbejdsgange og effektivisere processer.
Databaser:
Vi arbejder både med relationelle (Microsoft SQL Server, Mysql/MariaDB) og noSQL databaser (MongoDB) i vores udviklingsarbejde. Vi hjælper vores kunder med at vælge den rigtige teknologi til den specifikke løsningen.

Automation

Powershell:
Vi anvender Microsoft’s PowerShell platform til at automatisere brugerhåndtering, serverstyring, overvågning og oprettelse af posteringsfiler. Vi arbejder i Active Directory, SQL Server, DNS, Office 365 (Exchange Online, Sharepoint).
Bash:
Vi hjælper med administration af Linux Systemer og Databaser ved at lave Linux Bash programmerings filer der hjælper med filstyring, server overvågning og data håndtering.