Om Inverse

I efteråret 2019 blev Inverse grundlagt ud fra ideen om at tilbyde virksomheder af alle størrelser muligheden for at introducere innovative løsninger i deres arbejde der gør brug af data science, automation og applikationer der understøtter digitale processer. Vi har valgt at tage en praktisk tilgang til udviklingen af vores innovative løsninger der flytter projekterne fra ide-stadiet til drift. Vores udviklingsarbejde er understøttet af en god forretningssans, høj teknisk ekspertise og indgående forståelse af strømlinede processer.

Vi definerer alle dele af projektforløbet til mindste detalje så vores kunder altid har et godt overblik. Vi deler projektplanen med relevante parter, giver en gennemgang af planen og sørger for at afstemme alle detaljer før vi starter udviklingsarbejdet. Når projektet er i gang og vi begynder at se de første resultater, sørger vi for at validere resultaterne først internt før vi deler dem med jer for at sikre en dækkende kvalitetssikring. Vi er ekstremt proaktive når det kommer til at finde fejl, mangler og blokader for at sikre at tidsplanen overholdes.

Inverse teamet består lige nu af stifteren Cemre Yigen som har en baggrund fra førende virksomheder og konsulenthuse i Danmark. Vi arbejder på at vækste teamet med tekniske specialister inden for vores fokus områder med mange også praktisk erfaring, således vi er i stand til at tilbyde den knivskarpe løsninger til en overkommelig pris.